Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

Την Λάμψη η Μαγούλα....αλλά την Νίκη η Γλυφάδα!

Ο Αστέρας Μαγούλας ηττήθηκε εντός έδρας από την ομάδα της Γλυφάδας με σκορ 0-1. Η ομάδα της Μαγούλας δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες αλλά σταθηκε άτυχη και δεν σημείωσε γκολ. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλεύτηκαν μία απο τις ελάχιστες φάσεις που πραγματοποίησαν και την μετέτρεψαν σε γκολ πέρνοντας την νίκη. Πάρά την ήττα στο στρατόπεδο του Αστέρα δεν ανησυχούν αφού όλοι όσοι παρακολούθησαν τον κυριακάτικο αγώνα διαπίστωσαν πως ήταν θέμα τύχης αφού η ομάδα του Αστέρα ήταν σε όλη την διαρκεια του αγώνα καλύτερη από την Γλυφάδα της οποίας η εμφανιση δεν ανταποκρίθηκε στους ψηλούς της στόχους για την φετινή χρονιά..
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ(προπονητής Στέλιος Βογιατζής): Αγριμάκης, Κουσουρής, Λάμπρου, Τσούπρος, Κολοβός, Μαρής(71′ Μπούγιας),Κονέ, Σωτήρχος, Καλογρίδης(78′Σιακαβάρας), Μανίκας, Οξύζογλου(82′Εβερετ).

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑ(προπονητής Νίκος Γκουλής): Παγούδης, Παπαδήμας, Αγκιρίμπα, Τσιάτσιος, Καζάτζης, Κάμπας(83′Ταραλίδης), Κολοτούρος, Καραχάλιος(76′Τζωρμπατζάκης), Τσαμουρλίδης, Παραράς, Φέτσης(62′Τσούτσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Θέση της Μαγούλας ως προς τον Ελλαδικό Χώρο

Η Θέση της Μαγούλας ως προς τον Ελλαδικό Χώρο

Δήμος Μαγούλας

Δήμος Μαγούλας