Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014

Παραίτηση Δ.Σ.Ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του!  Ήρθε η ώρα λοιπόν, ο Αστέρας Μαγούλας να βρει νέους συνοδοιπόρους που θα τον βοηθήσουν στην συνέχεια. Η αρχή γίνεται με την παραίτηση μου αλλά και αυτή του υπόλοιπου Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου και ύστερα από Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε, προκηρύσσονται εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Ήταν ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις, χαρές, λύπες και συγκινήσεις. Η απερχόμενη Διοίκηση είναι μία διοίκηση η οποία με μικρές εναλλαγές στην σύνθεση της, κατάφερε να οδηγήσει τον Αστέρα σε νέους σταθμούς στην Ιστορία του, για 7 ολόκληρα χρόνια. Τα όσα επιτευχθηκαν, χρειάστηκαν αρκετές θυσίες και κόπο από όλους μας. Ενδεικτικά θα αναφέρω τα πιο σημαντικά από αυτά: Άνοδος από την Α’ ΕΠΣΔΑ στην Δ’Εθνική, Κατάκτηση Κυπέλλου Δυτ. Αττικής, Κατάκτηση Κυπέλλου Ελλάδας Ερασιτεχνών, Άνοδος από την Δ’ στη Γ’ Εθνική, Άνοδος από την Γ’ στη Β’ Εθνική και Πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος. Φυσικά είναι πάρα πολλές ακόμα οι στιγμές που θα μπορούσα να αναφέρω, αλλά δεν χρειάζεται καθώς πιστεύω ότι όσοι είχαν την ευκαιρία να τις ζήσουν από κοντά, δεν θα τις ξεχάσουν. Χαίρομαι ιδιαίτερα που καταφέραμε μέσα σε αυτά τα χρόνια, να κάνουμε γνωστό τον Αστέρα Μαγούλας αλλά και την Κοινότητα αρχικά και στην συνέχεια Πόλη της Μαγούλας σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.
Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους του Αστέρα, αρκετοί από τους οποίους πολλές φορές αψήφησαν τις αποστάσεις και τις όποιες οικονομικές δυσκολίες προκειμένου να ακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα. Επίσης ευχαριστώ τους χορηγούς, αλλά και όλα τα άτομα που συμμετείχαν στην Διοίκηση του Αστέρα τα τελευταία χρόνια, τα οποία είναι: Δημητρόπουλος Ιωάννης, Περαματζής Κων/νος, Κωνσταντίνου Γεώργιος, Κωνσταντίνου Αλέξης, Ρόκας Αντώνιος, Μοίρας Παναγιώτης, Πολύδωρος Κων/νος, Ρόκας Θεόφιλος, Τριπιτσίδης Δημήτριος, Ρεντούμης Ιωάννης, Ρεντούμης Παναγιώτης, Παπακωνσταντίνου Κων/νος, Μαδεμλής Κων/νος. Κλείνοντας επιθυμώ να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον Γενικό Γραμματέα της Ε.Π.Σ.Δ.Α., Αργύρη Οικονόμου για την πολύτιμη και διαρκή βοήθεια και συμπαράσταση του τόσο στον Ερασιτέχνη, όσο και στην Π.Α.Ε., σε αντίθεση με τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Δ.Α., οποίος, κατά την γνώμη μου, έβαλε σε δεύτερη μοίρα το καλό των ομάδων της Ένωσης, στην οποία είναι πρόεδρος, θυσιάζοντας τες προκειμένου να ικανοποιήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες στον χώρο της Διοίκησης του Ελληνικού Ποδοσφαίρου!
Ειλικρινά, ελπίζω να βρεθούν σύντομα τα άτομα που θα αναλάβουν τις τύχες της ομάδας και τους εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και να έχουν μία καλύτερη αντιμετώπιση από την Δημοτική Αρχή και τον Πρόεδρο της ΕΠΣΔΑ, από αυτή που είχε ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ επί ημερών μας, γιατί πολύ απλά τη ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ!

Ο Πρόεδρος του Α.Ο.
Ρόκας Ευάγγελος


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Θέση της Μαγούλας ως προς τον Ελλαδικό Χώρο

Η Θέση της Μαγούλας ως προς τον Ελλαδικό Χώρο

Δήμος Μαγούλας

Δήμος Μαγούλας