Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010

Και επόμενη σταση ... ΕΠΙΘΕΣΗ.


Αφού πραγματοποιήθηκαν από την διοίκηση οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να θωρακιστεί η άμυνα και το κέντρο της ομάδας, τώρα δεν έχει μείνει άλυτο παρά μόνο το κομάτι της επίθεσης. Στο συγκεκριμένο πόστο αναμένεται να βοηθήσουν οι Καραμάνος(από Ασπρόπυργο) και Γκικας (αποκτήθηκε ενάμιση χρόνο πρίν από τον Βύζα), καθώς επίσης και ο επιθετικός ο οποίος θα επιλεγεί από την διοίκηση ώς η έκτη μεταγραφή για την φετινή περίοδο. Η επιλογή αυτού του επιθετικού θα πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας και αυτό διότι η διοίκηση θέλει να εξετάσει προσεκτικά όλες τις δυνατές επιλογές προκειμένου να πάρει την καλύτερη απόφαση. Ανοιχτό πάντως παραμένει και το ενδεχόμενο απόκτησης δύο επιθετικών...

2 σχόλια:

  1. Δύο σίγουρα και ίσως τρεις επιθετικούς ακόμα χρειάζεται η ομάδα και από δύο τρεις παίκτες στην άμυνα και στο κέντρο σύνολο 7-8 μεταγραφές ακόμα από μεγαλύτερες κατηγορίες αυτή είνα η ταπεινή μου άποψη διαφορετικά ο Αστέρας Μαγούλας αποκλείεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα σε όποιον όμιλο και να τοποθετηθεί. πάντως η στάση των παιδιών της διοίκησης είναι αξια συγχαρητηρίων που σε οικονομικά δύσκολες για όλο τον κόσμο στιγμές μπορεί και δυναμώνει μεταγραφικά την ομάδα. Μακάρι οι θυσίες να συνεχιστούν αλλά να βοηθήσει και ο κόσμος όχι μόνο λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εεεεε όχι και 7-8 μεταγραφές ακόμα!!! Πιστεύω πως η ομάδα έχει πολύ καλή άμυνα, αξιόπιστο κέντρο, καλούς περιφεριακούς επιθετικούς. Αυτό που χρειάζεται σίγουρα είναι ένας δυνατός φορ περιοχής ο οποίος να παίρνει την μπάλα και να την βάζει στα δίχτυα. Ελπίζω η διοίκηση να πάρει έναν τέτοιο επιθετικό για να σπάσει και αυτή η δυστοκία που είχε περυσι με τα γκολ. Κατα τα άλλα την βλέπω γερά για άνοδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Θέση της Μαγούλας ως προς τον Ελλαδικό Χώρο

Η Θέση της Μαγούλας ως προς τον Ελλαδικό Χώρο

Δήμος Μαγούλας

Δήμος Μαγούλας