Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2010

Ακόμα δεν ήρθε...

Μετά την λύση της συνεργασίας με τον Γ.Μαρκαντωνάτο και ύστερα από έρευνα η διοίκηση του Αστέρα οδηγήθηκε στην επιλογή του Δ.Μαγκαφίνη ως τον εκλεκτό που θα ''πιλοτάριζε'' την ομάδα για την νέα σεζόν. Δυστυχώς όμως η συνεργασία αυτή διήρκεσε λιγότερο από οποιαδήποτε άλλη μιας και μόλις μια εβδομάδα μετά την πρόσληψη του Μαγκαφίνη, διαλύθηκε. Τώρα η ομάδα της Μαγούλας θα πρέπει να παίξει για άλλη μια φορά τον ρόλο της Πηνελόπης και να διαλέξει έναν από τους πολλούς ''μνηστήρες'' που θέλουν να την... ''παντρευτούν''!

2 σχόλια:

 1. ΓΕΡΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ευτυχώς ο Θεός φώτισε την διοίκηση τ Αστέρα Μαγούλας και έδιωξαν τον Μαγκαρίνη. Σε όποια ομάδα πήγε ο Μαγκαγίνης την κατέστρεψε. Το Λεωνίδιο παίζει στην Α Επσ Αρκαδίας - κατέστρεψε τον δήμαρχο Λεωνιδίου με τους παίκτες που του κουβάλησε κάποτε - μέχρι και τον Μπαμπατζάνη από την Καβάλα τους έφερε στο Λεωνίδιο. Ο Ολυμπιακός Λουτρακίου τα ίδια μέχρι και τον Μιχελίδη τον εκπαιδευτικο τους έφερε. Στην Ζάκυνθο ευτυχώς ξύπνησαν νωρίς και πήραν έναν πανέξυπνο άνθρωπο για προπονητη τον Σάββα Καρυπίδη στην θέση του Μαγκαφίνη. Όσο για τον Πόρο τον τελευταίο σταθμο του Μαγκαφίνη σύντομο θα είναι και αυτουνού το τέλος του.
  Για τους μνηστήρες που γράφετε πάντως θερμή παράκληση μακρυά από Αυλωνίτη. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως με άλλον προπονητη ο Ολυμπιακος Ν.Λιοσίων θα είχε σίγουρη παραμονή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Δέλτα Εθνική. (για μένα ήταν σίγουρο). Ένας από τους χειρότερους προπονητές που έχω δει. Όλο φωνή και εξυπνάδα αλλά αγωνιστικά τίποτα.
  Επομένως γνώμη μου πάντα ένα παιδί από τα μέρη σας ή από τον Πειραιά ώστε και χρήματα να γλυτώσει το σωματείο και να βρεθεί ένας άνθρωπος με όρεξη για δουλειά που θα σέβεται το ψωμί που τρώει που δεν θα φύγει και θα αφήσει καμμένη γη πίσω του.
  Ο Αγγελάκης είναι ότι πρέπει για τον Αστέρα Μαγούλας. Είναι δικός μας άνθρωπος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Θέση της Μαγούλας ως προς τον Ελλαδικό Χώρο

Η Θέση της Μαγούλας ως προς τον Ελλαδικό Χώρο

Δήμος Μαγούλας

Δήμος Μαγούλας