Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010

Στις 19 Σεπτεμβρίου το Πρωτάθλημα.


Ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΕΠΟ στην αρχή της εβδομάδας η ημερομηνία έναρξης του Πρωταθλήματος Δ Εθνικής 2010-2011 και πλέον αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ η σχετική ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ , τα βασικά τμήματα της οποίας είναι τα εξής:

ΑΡΘΡΟ 3 - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Η έναρξη των αγώνων του Πρωταθλήματος ορίζεται για τις 19-9-2010 ημέρα Κυριακή.

ΑΡΘΡΟ 4 - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΠΑΡΑΒΟΛΟ (δικαίωμα) ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για να συμμετάσχει μία Ομάδα στο Πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας έχει την υποχρέωση να υποβάλει μέχρι την 9-8-2010 ημέρα Δευτέρα στην ΕΠΟ, Δήλωση συμμετοχής σε ειδικό έντυπο, που στέλνεται στις ομάδες με φροντίδα της Ε.Π.Ο. και πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά από το σχετικό παράβολο που ορίζεται σε πεντακόσια ευρώ (500) (Τραπεζική Επιταγή ή ταχυδρομική Επιταγή, ή κατάθεση στο ταμείο της Ε.Π.Ο.).

Με την παραπάνω Δήλωση συμμετοχής τα Σωματεία αποδέχονται χωρίς επιφυλάξεις το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ της Ε.Π.Ο. ,τις διατάξεις του Κ.Α.Π., τους όρους της Προκήρυξης, της αντίστοιχης οικονομικής εγκυκλίου και τις διατάξεις των ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ της Ε.Π.Ο., διαφορετικά αποκλείονται του Πρωταθλήματος, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Ο.

Τα Σωματεία Δ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας στη Δήλωση συμμετοχής πρέπει υποχρεωτικά να αναφέρουν το Α.Φ.Μ. και Δ.Ο.Υ, τον αριθμό ΦΑΞ του Σωματείου ή εκπροσώπου του Σωματείου πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος και σε περίπτωση αλλαγής αριθμού ΦΑΞ ή τηλεφώνου να ενημερώνουν έγκαιρα την Ε.Π.Ο. εγγράφως, προκειμένου να αποστέλλεται η σχετική αλληλογραφία έγκαιρα.

Δήλωση συμμετοχής στην οποία δεν θα δηλώνεται ο παραπάνω αριθμός ΦΑΞ δεν θα γίνεται δεκτή.

Ταυτόχρονα με την Δήλωση συμμετοχής τα Σωματεία θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση του Λογιστηρίου της Ε.Π.Ο. περί μη οφειλής τους, καθώς και αντίστοιχη βεβαίωση της Ε.Π.Σ. που ανήκουν, άλλως οι Δηλώσεις δεν θα γίνονται δεκτές.


Αν θέλετε να διαβάσετε ολόκληρη την ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ πατήστε εδώ.


2 σχόλια:

  1. Χρειάζονται πολλές μεταγραφές παιδιά 2 και 3 ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση θα υπάρχουν προβλήματα από κάρτες τραυματισμούς κλπ πρέπει να υπάρχει υπεροπλία στο ρόστερ χρειάζονται έμπειροι παίκτες που να έχουν φάει τα γηπεδα με το κουτάλι. Βέβαια μπορεί κάποιος να μου πει έλα εσύ ρε έξυπνε που τα λες αυτά να δώσεις τα χρήματα που χρειάζονται και να κάνεις τις μεταγραφές και μάλιστα σε περίοδο κρίσης θα έχει απόλυτο δίκιο έξω από τον χορό όλοι κάνουμε τους έξυπνους και το λέω και για μένα αλλά δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια σας περιγράφω μια σκληρή πραγματικότητα χρειάζονται πολλές μεταγραφές για μπορέσει να τα βγάλει πέρα ο Αστέρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις περισσότερες θέσεις υπάρχουν τουλάχιστον από δύο παίκτες ακριβώς για τους ευνόητους λόγους. Ομως όπως ακριβώς είπες το οικονομικό είναι ενας από τους βασικότερους παράγοντες.Βέβαια να αναφέρουμε πως ο Αστέρας είναι ίσως η μοναδική ομάδα στην κατηγορία που πληρώνει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της ενώ βλέπουμε ομάδες με ιστορία και από πόλεις 30000 κατοίκων και άνω να αδυνατούν να πληρώσουν τους παίκτες ή εσκεμένα να μην τους πληρώνουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Θέση της Μαγούλας ως προς τον Ελλαδικό Χώρο

Η Θέση της Μαγούλας ως προς τον Ελλαδικό Χώρο

Δήμος Μαγούλας

Δήμος Μαγούλας