Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010

Μεταγραφές


Σημαντικές μεταγραφές εχουν πραγματοποιηθεί στον Αστέρα Μαγούλας και έπεται συνέχεια. Από το απόγευμα της Κυριακής μέλος της ομάδας είναι και ο Πολυχρονιαδης απο τον Αια Σαλαμίνας.

3 σχόλια:

  1. Καλη επιτυχία στον Κώστα ΠΟλυχρονιάδη όμως χρειάζονται καλύτερες μεταγραφές και πιο ακριβές αν θέλει να πρωταγωνιστήσει ο Αστέρας Μαγούλας δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια κάποιοι πρέπει να ματώσουν οικονομικά φέτος αν θέλουν να δουν την ομάδα να πετυχαίνει κάτι περισσότερο από τα ηδη πολύ σημαντικά πράγματα που έχει κάνει μέχρι σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρειάζονται πολλές μεταγραφές έμπειρων ποδοσφαιριστών από μεγαλύτερες κατηγορίες για να δώσουν ώθηση και να παρασύρουν και τους υπόλοιπους παίκτες που είναι τα ταλέντα της Μαγουλας. Ο Γρίβας έχει μεγάλη ψυχή το έχει αποδείξει μέσα στα γήπεδα είναι λάθος να φύγει μακάρι να τον κρατήσουνε θέλει πολλούς παίκτες σαν τον Γρίβα με την ψυχή που έχουνε ο Αστέρας Μαγούλας για να προχωρήσει. εύχομαι ο Θεος να τους φωτίσει να κάνουν τις καλυτερες επιλογές Η Μαγούλα δεν πρέπει να χαριστεί σε κανέναν όποιος και είναι αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην ανησυχεις,αν φυγει για παράδειγμα ο Γρίβας θα φύγει οχι επειδή δεν ειναι καλος παίχτης αλλα επειδη υπάρχουν άλλα θέματα.Πάντως να είσαι σίγουρος πως ο Αστέρας ετοιμάζει αλλες τρεις μεταγραφές-φωτια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Θέση της Μαγούλας ως προς τον Ελλαδικό Χώρο

Η Θέση της Μαγούλας ως προς τον Ελλαδικό Χώρο

Δήμος Μαγούλας

Δήμος Μαγούλας