Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ιστορία

Ο Αστέρας Μαγούλας ξεκινησε ως ανεξάρτητη ομάδα από το έτος 1950 εώς 1980 οπου τότε συνταχθηκε και επισημα καταστατικό (με υπογραφες 21 μελών) για την ιδρυση του.
Το Νοέμβριο του 1983 η ομάδα του Αστέρα εντάχθηκε για πρώτη φορα σε επίσημο πρωτάθλημα.
Μετά το χρονικό διάστημα 1987-1996 ο Αστέρας Μαγούλας πέτυχε την άνοδο του στην Α Πειραιά.
Την περίοδο 2007-2008 η ομάδα του Αστέρα ανεβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Δ Εθνική Κατηγορία.
Στο παρθενικό του ταξίδι στην Δ Εθνική(2008-2009),πέρασε την ''γραμμή τερματισμού'' του Πρωταθλήματος ΠΕΜΠΤΟΣ μετρώντας 59 βαθμούς(18 νίκες,5 ισοπαλίες,11 ήττες).
Την περίοδο 2009-2010 ολοκλήρωσε την σεζον καταλήγοντας ΤΡΙΤΟΣ στο πρωτάθλημα και φτανοντας για δευτερη συνεχή χρονιά στον Τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.
Την περίοδο 2010-11 (ή αλλιώς την χρονιά του Αστέρα Μαγούλας) ο Αστέρας κατόρθωσε να κόψει ΠΡΩΤΟΣ την κορδέλα τερματισμού του πρωταθλήματος Δ' Εθνικής, με αποτέλεσμα την ανοδο στην Football League 2. Επίσης για πρώτη φορά κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣΔΑ και στην συνέχεια σαν επιστέγασμα κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας Ερασιτεχνών.
Την περίοδο 2011-12 ο Αστέρας Μαγούλας συνέχισε να γράφει την ιστορία του αφού ύστερα από ένα δύσκολο Πρωτάθλημα με μεγάλες και ιστορικές ομάδες με αρκετές ιδιαιτερότητες κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία, τερματίζοντας ΟΓΔΟΟΣ.
Το 2013 αναδεικνύεται σε ιστορική χρονιά για τον Αστέρα Μαγούλας, καθώς μπορεί να τερμάτησε ΤΕΤΑΡΤΟΣ αλλά λόγω της Αναδιάρθρωσης των Κατηγοριών, η ομάδα της Μαγούλας βρέθηκε στην Β' Εθνική ή αλλιώς στην Football League. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Θέση της Μαγούλας ως προς τον Ελλαδικό Χώρο

Η Θέση της Μαγούλας ως προς τον Ελλαδικό Χώρο

Δήμος Μαγούλας

Δήμος Μαγούλας