Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ

Την Δευτέρα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας ο Αστέρας Μαγούλας και μια επίλεκτη ομάδα παλαιμάχων αλλά και εν ενεργεία ποδοσφαιριστών έδωσαν τον δικό τους αγώνα για να ενισχύσουν την δράση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.
Από νωρίς στο γήπεδο οι παράγοντες της ομάδας της Μαγούλας ήταν όλοι εκεί, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ.Αντώνη Ρόκκα.τον κ.Κώστα Περαματζή τον κ.Γιάννη Δημητρόπουλο και όλο το ΔΣ του συλλόγου.
Για έκτη χρονιά, με πρωτοβουλία της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Βριλησσίων διοργανώθηκε αγώνας για την ενίσχυση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. Με την ομάδα επιλέκτων αγωνίστηκαν αρκετά αστέρια του χθες αλλά και του σήμερα, όπως οι Τζόρβας, Βύντρα, Γεωργάτος, Γκούμας, Αποστολάκης, Καλλιτζάκης, Καφές, Βαζέχα και με τον Αστέρα Μαγούλας όλοι οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου πλην των τραυματιών καθώς και ο Μιχάλης Καψής, ο προπονητής κ.Στέλιος Βογιατζής, και ο φυσικοθεραπευτής Παναγιώτης Πιτέλης . Στο στάδιο της Ελευσίνας παρακολούθησαν το παιχνίδι 500 και πλέον φίλοι του ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Από την Ένωση Δυτικής Αττικής το παρών έδωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Μιχάλης Τζανόπουλος , ο Γενικός Γραμματέας κ.Αργύρης Οικονόμου ο Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Ντούρος και η Υπεύθυνη Δ. Σχέσεων Σπυριδούλα Πατίλα.
Με την ομάδα των επιλέκτων δεν αγωνίστηκε ο Νίκος Λυμπερόπουλος αν και έδωσε κανονικά το παρόν, που όπως δήλωσε stoplekto.gr ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το παιχνίδι έληξε με νικήτρια την ομάδα των επιλέκτων με 4-3.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ.Μαράνος με βοηθούς τους Ιωαννίδη και Κορτέση.

ΠΗΓΗ: stoplekto.gr

ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΤΗΛΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΖΕΧΑ, ΠΑΤΗΛΑ, ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΕΡΑΜΑΤΖΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΟΚΑΣΦΑΣΕΙΣ
ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣΟΜΑΔΕΣΠΑΓΚΟΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣΓΕΩΡΓΑΤΟΣ, ΠΕΡΑΜΑΤΖΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Θέση της Μαγούλας ως προς τον Ελλαδικό Χώρο

Η Θέση της Μαγούλας ως προς τον Ελλαδικό Χώρο

Δήμος Μαγούλας

Δήμος Μαγούλας