Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

ΣΦΑΓΕΙΟ στον Πυργο!

Ο Πανηλειακός νίκησε 3-1 τον Αστέρα Μαγούλας σε ένα επεισοδιακό ματς με τους φιλοξενούμενους να έχουν σοβαρά παράπονα από τον ρέφερι της αναμέτρησης Τάσση.
Ο διαιτητής Τασης στο δευτερο ημίχρονο έχασε πλήρως τον ελεγχο του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να αφήσει τον Αστέρα Μαγούλας με 8 (!!) παικτες, βεβαια αμφισβητείται εντονα το κατα πόσο ήταν θέμα ικανότητας του διαιτητή καθώς το πρώτο ημίχρονο κύλησε ομαλά. Το πρώτο γκολ του Πανηλειακού δεν περασε ποτέ την γραμμή και όμως ο διαιτητής το καταλόγισε. Λίγα λεπτά πριν την λήξη ο Πρόεδρος εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκε στον πάγκο των φιλοξενουμένων. Εγιναν εκτροπα μιας και η ομαδα του Πανηλειακού αδυνατούσε προφανώς να κερδίσει μόνη της και χρειαζόταν αρκετό "σπρώξιμο".ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Θεοδωρακόπουλος, Βατσής, Ακπαρίδης,Ταφαρλής, Κολόκας, Θωνιάτης, Λώττας (46′ Καφαντάρης), Κυριακίδης, Μπράβος (46′ Σωτηρόπουλος), Μανιάτης (80′ Πλαστουργός), Τομαράς.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Αγριμάκης, Κουσουρής, Μάρης (70′ Ιορδανίδης), Τσούπρος, Κολοβός, Κονέ (87′ Μπούγιας), Χρυσάφης, Έβερετ, Λελούδας (70′ Σερέπας), Μανίκας, Λάμπρου.

1 σχόλιο:

Η Θέση της Μαγούλας ως προς τον Ελλαδικό Χώρο

Η Θέση της Μαγούλας ως προς τον Ελλαδικό Χώρο

Δήμος Μαγούλας

Δήμος Μαγούλας