Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Εδειξε τις δυνατότητές της η Μαγούλα!

Σε ένα αρκετά ποιοτικό αλλα και δυνατό παιχνίδι, σε μία απόρθητη αλλά και σκληρή έδρα  όπως αυτή του Παναιγιάλειου, ο Αστέρας Μαγούλας παρέμεινε όρθιος αποσπώντας τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας. Οστόσο ο Αστέρας στο πρώτο ημίχρονο ήταν κατα κοινή παραδοχή καλύτερος, δημιούργησε πολλές και κλασικές ευκαιρίες και κατόρθωσε να σημειώσει τέρμα με τον Δημητριάδη στο 42'. Ετσι το ημίχρονο έληξε 0-1 ενώ θα μπορούσε το σκορ υπέρ των φιλοξενουμενων να ήταν μεγαλύτερο. Στην επανάληψη η ομάδα του Αιγίου πίεσε για την ισοφάριση και τα κατάφερε στο 50' διαμορφώνοντας το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Αποβλήθηκε ο Δημητριάδης με κοκκινη (τραβηγμένη δευτερη κίτρινη!) στο 82' με αποτελεσμά η Μαγούλα να μείνει με αριθμητικό μειονέκτημα. Επίσης εκτός από την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του Αστέρα, δυναμική εμφάνιση έκαναν επίσης περίπου 80 φίλαθλοι του Αστέρα που ταξίδεψαν μέχρι το Αιγιο και δεν σταμάτησαν να φωνάζουν και να στηρίζουν την ομάδα μεχρι το τέλος!

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ρίζος, Σανδραβέλης (77' Μπουλούμπασης), Παπαχρήστος, Ακπαρίδης, Σούλης, Παπαδόπουλος (88' Μπουρλάκης), Γκοτσούλιας, Διαμαντόπουλος (61' Κανελλόπουλος), Σκαρτσίλας, Αργυρόπουλος, Μπούνας.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Μπαλασάκης, Στρατομήτρος, Ιακωβάκης (80' Γαρουφαλιάς), Μπιμπίρης, Χάλαρης, Κορνελάτος (68' Αλεξίου), Έβερετ, Ιατρού, Μαρίνου, Χρυσάφης (85' Παγώνης), Δημητριάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Θέση της Μαγούλας ως προς τον Ελλαδικό Χώρο

Η Θέση της Μαγούλας ως προς τον Ελλαδικό Χώρο

Δήμος Μαγούλας

Δήμος Μαγούλας