Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013

Ηττα στο Ρέθυμνο..

Ανεβάζοντας ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, η Επισκοπή κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Αστέρα Μαγούλας μέσα στην έδρα της και να πάρει τη νίκη με 2-0 που τη διατήρησε σε τροχιά ανόδου. Στο 51' ήρθε το πρώτο γκολ για τους Ρεθυμνιώτες με σουτ του Κοζανίδη ενώ το δεύτερο τέρμα σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τριανταφύλλου, ο οποίος νίκησε τον  Γιάννη Χρυσάφη, ο οποίος πήρε την θέση του Μπαλασάκη κάτω από τα δοκάρια, όταν ο τελευταίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και λογω του οτι ειχαν πραγματοποιηθεί και οι τρεις αλλαγές. Ενώ το σκορ ήταν 1-0 ο Αστέρας ζήτησε πέναλτι για τον Χρυσάφη, όμως o διαιτητής δεν είδε την φάση και έδειξε παίζετε.. Ετσι με την ήττα στην Επισκοπή ο Αστέρας Μαγούλας διέκοψε το σερί 7 αγώνων χωρίς ήττα που διατηρούσε καθώς είχε να χάσει από την 7η Αγωνιστική!!


ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Κελαϊδής, Ρουμπάκης, Φραντζεσκάκης (68' Πουλάκης), Δελήμπασης, Τζέκος (80' Σουμπασάκης), Κοζανίδης, Μποτωνάκης, Τριανταφύλλου, Δημογιάννης, Ψωμάς, Ταχματζίδης (84' Τριχάκης).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Μπαλασάκης, Οικονομόπουλος (78' Μπέχλης), Ιακωβάκης, Μπιμπίρης, Χάλαρης, Έβερετ, Κορνελάτος (84' Λέλουδας), Μαρίνου (55' Μήτκας), Αλεξίου, Παγώνης, Χρυσάφης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Θέση της Μαγούλας ως προς τον Ελλαδικό Χώρο

Η Θέση της Μαγούλας ως προς τον Ελλαδικό Χώρο

Δήμος Μαγούλας

Δήμος Μαγούλας