Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

Οικολογικα χλοοκοπτικά στο Γήπεδο Μαγούλας- Χορηγία Δήμου Ελευσίνας!!ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ, ΕΛΕΩ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
Δεν… ξανάγινε! Μπροστά τους δεν συγκρίνονται ούτε τα τελευταίας τεχνολογίας χλοοκοπτικά μηχανήματα…
Ο λόγος για τα… οικολογικά και άκρως πρωτοποριακά συνεργεία καθαρισμού, τα οποία «εισέβαλαν» στο γήπεδο της Μαγούλας, τη φυσική έδρα, δηλαδή, του τοπικού Αστέρα, που ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την άνοδό του στη Β’ Εθνική.
Και όλα αυτά για τον… ξεχωριστό τρόπο περιποίησης (κουρέματος) του χλοοτάπητα του γηπέδου από το Δήμο Ελευσίνας, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερη… ευαισθησία και γρήγορα αντανακλαστικά! Έτσι, η δημοτική αρχή έστειλε «άμεσα» υπαλλήλους και τα υπερσύχρονα, πρωτοποριακά, μα πάνω απ’ όλα… οικολογικά χλοοκοπτικά μηχανήματα όχι μόνο κούρεψαν το χλοοτάπητα, αλλά τον λίπαναν συγχρόνως!


Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι, πέρα από το χιούμορ, η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Μαγούλας είναι τραγική, η εγκατάλειψη ολοφάνερη και οι ευθύνες της δημοτικής αρχής μεγάλες. Και όλα αυτά καθώς στο εν λόγω γήπεδο-χωράφι πλέον (όπως γίνεται αντιληπτό και από τις φωτογραφίες) δεν προπονούνται - αγωνίζονται ποδοσφαιριστές, παρά μόνο βόσκουν κατσικάκια και αρνάκια πριν από τη σφαγή του Πάσχα!

πηγή: a-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Θέση της Μαγούλας ως προς τον Ελλαδικό Χώρο

Η Θέση της Μαγούλας ως προς τον Ελλαδικό Χώρο

Δήμος Μαγούλας

Δήμος Μαγούλας