Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013

Στην επόμενη Φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ ο Αστέρας!!

Για τον επαναληπτικό αγώνα της 1ης φάσης του κυπέλλου ΕΠΣ∆Α που έγινε στο γήπεδο Γιώργος Ρουµελιώτης ο Αστέρας Μαγούλας επικράτησε µε 2-0 και πέρασε στην επόµενη φάση του θεσµού. Η Νέοι του Αστέρα του Γιάννη Μπότση που θα αγωνιστούν φέτος στο πρωτάθληµα Νέων της Φουτµπόλ λίγκ στάθηκαν πάρα πολύ καλά αγωνιστικά και είχαν και δοκάρια µε τους Τσακώνη 19, Μίτκα 40'. Κυριάρχησαν σε όλα τα µήκη και πλάτη του γηπέδου και επικράτησαν δίκαια. Να πούµε ότι µε τις αλλαγές που έκανε ο προπονητής του Αστέρα κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση. Μάλιστα ο Νερατζίνης µε το που µπήκε αλλαγή σηµείωσε το πρώτο τέρµα της οµάδας του.
Αξίζει να σηµειωθεί ότι η οµάδα της Νέας Περάµου αγωνιζότανε µε 10 παίκτες απο το 27' λόγω αποβολής του Πατσιονίδη. Οι παίκτες του Χάρη Κουστέρη είχαν δυο δοκάρια µε τους Τσαούση- Τσακάι στο 12' 25'.Εγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι που ικανοποίησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες. Τα γκόλ σηµείωσαν οι: Νερατζίνης 72' απο ασίστ του Παντέλη Χάντη.Και στο 82' ο Τσακώνης απο ασίστ του Χάντη Χρ.

∆ιαιτητής Βάτσιος Βοηθοί: ∆ηµόπουλος-Φαρµάκης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ(προπονητής ΓιάννηςΜπότσης): Μπακοδήµος, Χάντης Χρ., Μίτκας,
Καρίκης, Θεοδωράκης, Νοµικός(70' Νερατζίνης), Χάντης Παν., Μιχαήλος, Τσακώνης(87'Φίλης), Τσαπάρας, Γκίνης(84'Ραπτοδήµος).
ΠΑΓΚΟΣ: Πιπέρης, Φίλης, Νερατζίνης, Λιναρδάκης, Ραπτοδήµος, ∆ηµητρόπουλος, Πλατανιάς.

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ(Χάρης Κουστέρης): Κεχαγιάς, Κατσανέας(78' ∆ηµακόπουλος),Πατσιονίδης, Γκογκλάρι, Μικρογιαννάκης, Τσακάι, Καραγιάννης, Νάκος, Τσαούσης (65'Αρστόπουλος), Πετρόπουλος(46'Μπριλής).
ΠΑΓΚΟΣ: Φιαµέγκος, Φραγκούλης, Αριστόπουλος, Παρασκευόπουλος, ∆ηµακόπουλος,
Σεβαστής, Μπριλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Θέση της Μαγούλας ως προς τον Ελλαδικό Χώρο

Η Θέση της Μαγούλας ως προς τον Ελλαδικό Χώρο

Δήμος Μαγούλας

Δήμος Μαγούλας